Miru 1day Flat Pack | одноденні контактні лінзи Menicon


Рейтинг: 4 - 11 голосів
Немає в наявності
Тип лінз

: Сферичні (для далі -/+)
Производитель : Menicon
Термін носіння
Срок ношения линз после её вскрытия, рассчитывается производителем и указывается на упаковке.
: 1 день
Тип матеріалу лінзи
Материал из которого произведена линза
: гідрогель
Киснепроникність (Dk/t)
Это показатель пропускания кислорода, показывающий количество кислорода, которое может пройти через контактную линзу.
: 19
Вологомісткість,%
Показывает содержание воды в линзе в %.
: 57
Кількість в упаковці (шт) : 30
Умови доставки
Умови оплати

Характеристики Miru 1day Flat Pack

Тип лінз
Сферичні (для далі -/+)
Производитель
Режим носіння
денного носіння
Термін носіння
Тип матеріалу лінзи
гідрогель
Матеріал лінзи
Хайоксіфілкон А
Товщина по центру, мм
0.10
Киснепроникність (Dk/t)
19
Вологомісткість,%
57
Діаметр, мм
14.2
Кількість в упаковці (шт)
30
Оптичний діапазон (PWR)
від +4,00 до -10,00

Опис Miru 1day Flat Pack

Щоденна лінза Miru 1 day Menicon Flat Pack є новинкою на ринку контактних лінз. При її виробництві були використані новітні технологічні процеси.

Щоденні лінзи Miru 1 day Menicon Flat Pack захоплять Вас як комфортом, так і своїм дизайном. Пакування цих лінз зачаровує своїм незвичайним дизайном. У ній містяться 10 стильних смужок з 3-ма лінзами в кожній. Вже при відкритті цієї упаковки Ви будете приємно здивовані блістер, який оформлений у вигляді смужки з 3-ма лінзами, дуже легко відкривається. Таким чином, навіть розпакування блістеру викликає приємне відчуття, при цьому рідина, в якій зберігається лінза, практично не розхлюпується. Незалежно від того, з якого боку Ви відкриєте блістер Miru 1 day Menicon Flat Pack, лінза повернеться своєю зовнішньою стороною вгору і її відразу можна буде одягнути без попередніх пошуків в блістері. Цей метод покращує гігієну контактних лінз, тому що в цьому випадку не відбувається забруднення внутрішньої сторони лінзи сторонніми предметами або шкірним жиром.

Матеріал, з якого зроблені ці лінзи (хіоксіфілкон А - Hioxifilcon A), близький за складом до матеріалу натуральної поверхні ока. Таким чином щоденна лінза Miru 1 day Menicon Flat Pack сприяє оптимальному зволоженню очей і зменшує ймовірність появи неприємних відчуттів при носінні. Дуже тонкий край лінзи Miru 1 day Menicon Flat Pack забезпечує високий комфорт носіння і дозволяє Вашому століття м'яко ковзати через її край.

З щоденними лінзами Miru 1 day Menicon Flat Pack Ви придбаєте чітке зір!

Переваги контактних лінз Miru 1 day Menicon Flat Pack:

  • Інноваційне використання: відкрити блістер і відразу надіти контактну лінзу
  • Тонкий край лінзи
  • Покращена гігієна
  • Чіткий зір весь день
  • Історія Miru 1 day Menicon Flat Pack


Контактні лінзи Miru 1 Day Flat Pack

Miru 1 Day Flat Pack (міру флет пак) - це інноваційна одноденна лінза від виробника Menicon. Лінзи Miru родом з Японії, Miru по японські означає «бачити». Ці чудові щоденні одноразові лінзи завдяки технологіям MeniSilk і Nanogloss забезпечать максимальну кислородопроницаемость і унікальну прозорість і чіткий зір. Випробуйте максимальний комфорт носіння і менше сухості очей щодня.
  • Висока киснева проникність
  • Приємний комфорт при носінні
  • оптимальне змочування
  • Тонкий край лінзи

Унікальна упаковка лінз, товщиною всього 1 мм!

Найбільшою відмінністю від контактних лінз інших виробників є тонка упаковка лінз, так званий Flat Pack, товщиною всього 1 мм! Коробка з 30 шт. містить 10 практичних і зручних смужок різного дизайну з 3 лінз кожна. Р ізні варіанти дизайну плоских пакетів зручно зберігати в кишені або гаманці.

тонка упаковка лінз Миру

Але цей 1 мм - тільки частина новинки. Величезний плюс такої упаковки: незалежно від того, як ви відкриваєте блістер Міру 1-день Менікон, зовнішня сторона (передня поверхня) лінзи завжди спрямована вгору. Це дозволяє легко взяти лінзу одним рухом. І вам не потрібно турбуватися, що об'єктив перевернуть. Внутрішня (задня поверхня) Світу 1-денного Menicon не зачіпається, а це означає, що ризик потрапляння жирів, чужорідних тіл або навіть шкідливих мікроорганізмів між лінзою й оком зведений до мінімуму! Крім того, упаковку Menicon Flat Pack, на відміну від звичайних блістерних упаковок, можна легко і без особливих зусиль відкрити, чи не виливаючи і не бризкаючи рідиною для зберігання.


 Упаковка Menicon Flat Pack  Легке відкриття блістери Menicon Flat Pack  Лінза Menicon Flat Pack

М'який комфорт носіння завдяки новітнім технологіям

  • Матеріал Hioxifilcon A (HEMA-GMA) змодельовано за своєю природою і нагадує структуру натуральної слізної плівки. Завдяки вологозв'язуючей молекулі MeniSilk молекули води природним чином притягуються до лінзи. Таким чином, Miru 1day Menicon забезпечує оптимальне змочування і утримання вологи, і пропонує дуже високий комфорт при носінні протягом всього дня.

MeniSilk молекули води в лінзах Menicon Flat Pack

  • Технологія Nanogloss створює гладку поверхню і, таким чином, значно підвищує комфорт при носінні. Запатентований виробничий процес відцентрового лиття і полімеризації забезпечує зручний і тонкий дизайн краю, який мінімізує відчуття чужорідного тіла в оці. Роздратування і втому очей пішли в минуле.
Технологія Nanogloss створює гладку поверхню
  • Ще однією перевагою Miru 1 Day є надзвичайно висока якість оптичного зображення. У асферичній лінзі сферична аберація зведена до мінімуму, світлові промені об'єднуються в правильній фокусної точки, щоб забезпечити більш чіткіше зображення.
Будь то в офісі, під час занять спортом або в подорожі, інноваційний об'єктив Miru 1 Day Lens обіцяє завжди відмінне візуальну насолоду.

Асферичний дизайн контактних лінз

Переконайтеся самі в видатних особливостях 1-денной лінзи Miru.

Якщо у вас є питання, наша служба підтримки завжди у вашому розпорядженні. Просто зателефонуйте нам!

Онлайн замовити одноденні контактні лінзи для очей Міру Флет Пак від компанії Менікон можна в нашому інтернет-магазині. Доставка Лінз кур'єром в Києві і Дніпрі, а в Одесі, Львові, Харкові та по інших містах України службою "Нова Пошта".

Відгуки про Miru 1day Flat Pack

Линза хорошая, жаль что диоптрии только до +4,0 приходится брать на другой глаз у другого производителя.
+
мало диоптрий

Лучшие однодневные контактные линзы, которые у меня когда-либо были. Не слипаются, прикольно раскрываются, а упаковка вообще класс! Они не сушат глаза так быстро, как другие. Я выбираю их!!! Стоят денег.

Линза "крутая", очень удобная упаковка, и в носке они максимально комфортные
упаковка и комфорт при ношении
нет
Miru 1day Flat Pack