Вход/Личный кабинет
  • Вхід
  • Реєстрація

Політика інтернет-магазину по конфіденційності і захисту персональних даних

  1. Дана Політика конфіденційності роз'яснює правила збору, використання і поширення інформації, яку відвідувач може передати в Інтернет-магазин і діє для всього Інтернет-магазину DostavkaLinz.com.ua і відповідає вимогам щодо захисту персональних даних користувача, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

  2. Далі по тексту під терміном "Компанія" слід розуміти групу з кількох, офіційно зареєстрованих суб'єктів господарської діяльності, якi спільно здійснюють управління Інтернет-магазином DostavkaLinz.com.ua.

  3. Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Інтернет-магазин. У зв'язку з чим прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Інтернет-магазину кожному відвідувачу.

  4. Компанія збирає тільки ті персональні дані, які свідомо і добровільно надані відвідувачем, як суб'єктом персональних даних, з метою використання сервісів Інтернет-магазину, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.


Захист інформації

  1. Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії.

  2. Компанія забезпечує застосування всіх зобов'язань по дотриманню конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

  3. Компанія надає доступ до інформації про персональні дані тільки уповноваженим працівникам, які погодились на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних відповідно до вимог Компанії.

  4. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.


Обробка персональних даних

  1. Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Інтернет-магазину. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в Базі персональних даних або окремій таблиці Бази даних Інтернет-магазину.

  2. Персональні дані можуть бути використані в наступних цілях:

    1. продажу товарів і надання послуг відвідувачеві;

    2. ідентифікація відвідувача;

    3. взаємодія з відвідувачем;

    4. відправка відвідувачеві рекламних матеріалів;

    5. інформації та запитів;

    6. проведення статистичних та інших досліджень;

    7. обробка платежів відвідувача;

    8. моніторинг операцій клієнта з метою запобігання шахрайства, протиправних дій.

Збір та використання персональних даних

  1. При використанні відвідувачем сервісів Інтернет-магазину Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:

    1. даних, що надаються як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;

    2. файли cookie;

    3. ір-адреси;

    4. параметри і настройки інтернет-браузерів (User-agent).

  2. Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується не обов'язкова до надання інформація, відвідувач буде повідомлений в момент збору такої інформації.

  3. Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покаранню, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

  4. Компанія збирає дані про статистику відвідування Інтернет-магазину. Відомості можуть містити сполуки, трафік, браузер відвідувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження в Інтернет-магазині.


Термін зберігання персональних даних

  1. Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

  2. Після того, як суб'єкт персональних даних не є користувачем сайту шляхом видалення облікового запису в Інтернет-магазині, його персональні дані також автоматично видаляються.


Права суб'єкта персональних даних

  1. Компанія інформує відвідувача про його права, як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних».


Використання файлів cookie

  1. Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які направляє веб-браузер та зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого відвідувач відвідує Інтернет-магазин.

  2. Коли відвідувач заходить в Інтернет-магазин, Компанія відправляє один або кілька файлів cookie на комп'ютер користувача або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для відвідувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. Компанія також використовує файли cookie в рекламних службах, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб управляти оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету. При відвідуванні Інтернет-магазину фіксуються всі входи в систему.

  3. При повторному відвідуванні Інтернет-магазину, дані файлів cookie оновлюються; в більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне збереження файлів cookie на пристрої користувача, відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів і / або не повноцінного функціонування сервісів Інтернет-магазину.

  4. Компанія, за допомогою файлів cookie, аналізує поведінку і інтереси відвідувача. Такий аналіз допоможе Компанії поліпшити досвід взаємодії з Інтернет-магазином, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію сервісу.

  5. Інтернет-магазин може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентства та партнерів по суміжних бізнесах для того, щоб вони надавали релевантну таргетовану рекламу.


Обмеження відповідальності

  1. Дана політика конфіденційності стосується лише Інтернет-магазину DostavkaLinz.com.ua Компанія не контролює сайти, які використовують інформацію з Інтернет-магазину або на які ведуть посилання з Інтернет-магазину. Ці сайти можуть розміщувати на комп'ютер відвідувача власні файли cookie, збирати дані або запитувати у відвідувача особисту інформацію.


Дотримання вимог

  1. Здійснюючи доступ в Інтернет-магазин, переглядаючи і використовуючи його, або надаючи свою особисту інформацію, відвідувач висловлює свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо відвідувач не згоден з цими умовами, прохання не надавати Компанії свою особисту інформацію.


Зміна Політики

  1. До цієї Політики, періодично і без попереднього повідомлення відвідувача про таке, можуть вноситись зміни і доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства.

  2. Компанія просить час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.